Afikim Breeze scootmobiel

scootmobiel breda

Afikim Breeze scootmobiel

Afikim ontwikkeld en produceert geavanceerde, moderne elektrisch aangedreven scootmobielen. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn hierbij de sleutelwoorden wanneer we praten over de Afikim scootmobiel. Er is een wereldwijd distributienetwerk en Afikim voldoet aan de Europese ISO 9001-2000 en EN-12184 certificering.
De naam Afikim komt van de Kibboets waar de scootmobielen gemaakt worden. De Kibboets is gelegen in het noorden van Israël in de Jordaanvallei, drie kilometer van het meer van Galilea de Afikim scootmobielen worden hier geproduceerd en geassembleerd.

Betrouwbaar, comfort en kwaliteit met een mooi design!

Buitengewoon betrouwbaar, comfort en kwaliteit met een mooi design! Dat is waar de nieuwe Afikim Breeze scootmobiel voor staat.
Met de comfortabele Breeze scootmobiel is het een genot om rond te touren door Mijdrecht en omstreken. De Breeze S scootmobiel is zelfs standaard belastbaar tot 200Kg dus een maatje meer is geen probleem voor deze scootmobiel.

Ideaal voor gebruik in de stad en daarbuiten.
De Afikim Breeze scootmobiel is volledig geveerd en voorzien van schokdemperszowel voor als achter. De luxe zitting is volledig instelbaar voor optimaal comfort. Ergonomisch ontworpen met een kleine draaicirkel en verstelbaar zodat de scooter aan de exacte eisen van de gebruiker kan voldoen.

De Afikim scootmobiel is zelfs leverbaar met een comfort overkapping zo zit u altijd heerlijk droog wat voor weer het ook is.

scootmobiel_breeze_s4

 

button-assortiment